Kew House

Project Particulars

Project
Kew House
Clients
Private
Size
100m²
Construction Cost
Confidential

Project Team

Architect
Phillips Tracey Architects
Structural Engineer
Fothergills
Landscape Design
Buckley Design Associates
Photographer
Henry Woide

The work to this Victorian house in Kew includes a deep extension, enlarging the kitchen/dining space while also providing a new snug and improving the relationship between the rear of the house and the garden.

The extension is conceived as a simple pavilion which, combined with internal alterations to simplify the relationship between the ground floor living areas, provides a clear vista through the house and out to the garden. A new sitting area set at ground level creates a direct step-free link to the garden.

  • Media

  • Build It - March 2022